top of page

Nacksving Gussjö

Nacksving Studios har sedan 1973 kunnat erbjuda professionell inspelning i en mycket annorlunda, kreativ och inspirerande miljö. 2007 utökades studion med en filial i Stockholm, på ett gammalt bogseringsfartyg från andra världskriget. 2011 påbörjades bygget av ytterligare en filial; det är den studion som nu finns här på Kulturkomplexet Gussjölov!

 

På Nacksving Gussjö skapar vi tillsammans en hemtrevlig atmosfär långt ute på landet, där inga yttre omständigheter kan störa dig i ditt arbete. Allt fokus kan läggas på musiken och personerna som framför den. Vi använder oss av husets alla rum i kombination med våra studiorum för att skapa nya och spännande ljudbilder.

 

Som producenter sätter vi alltid dig och din musik först, och vi hjälper dig att förmedla dina låtar på bästa sätt. Du bestämmer arbetstiderna, och möjligheten till övernattning gör det lätt att börja och sluta när som helst på dygnet. När vi blir hungriga lagar vi god mat tillsammans i vårt lantliga kök, och tar en välbehövlig paus för reflektion och uppladdning.

 

När din musik är inspelad tar vi med banden eller hårddisken (beroende på om du valt att spela in analogt eller digitalt) ner till Nacksving Studios i Göteborg. Där finns i princip oändliga mixmöjligheter

i ett av världens bästa kontrollrum.

Läs mer om hur Nacksving Gussjö blev till här eller besök Nacksving Studios hemsida.

Kontakt

bottom of page