top of page

Δ○Δ○Δ HÖSTORKESTERN Δ○Δ○Δ

PANG! säger det när Höstorkestern smäller till på Gussjölov. Bägge deras skivor är inspelade i Nacksving Gussjös studio och det är nu äntligen dags att på allvar rulla ut taggtrådsmattorna. Ett unikt gig där delar av Höstorkestern blandar sig med Stick i Stäv kan bara innebära politik, rundgång, Torneälvsblues och en liten tår. Höstorkestern är ett musikkollektiv där medlemmarna är spridda över hela landet. Rötterna sitter i Malmfälten och Tornedalen. Musiken och texterna är hårda kängor mot koloniseringen av Norrland, rasism, gentrifiering och alla dessa jävla trender som får livet att spåra ur. På plats har vi Viktor – Vilden från Vittangi, Marcus – Cryptkeeper of Gussjö, Anton – Rundgångens betvingare och Matte – Pukpucklaren i Postbilen. Håll i glaset, håret och känslorna. Höstorkestern ämnar plöja nya fåror över sjul, stock och sten. Höstorkestern är PROGG! Spotify Youtube Facebook

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
bottom of page